360 Film  

Met een 360 film bent u geen kijker, maar deelnemer! De 360 film is ideaal om de look & feel van een locatie of evenement over te brengen. Of u nu iemand wil overtuigen te investeren in een vakantie paradijs, een nog te ontwerpen gebouw, of in de maatregelen tegen de verschikkingen van de “plastic soup”, 360 film is de tool!

De kijker van de 360 film kan er letterlijk niet omheen en is alleen daarom al direct meer betrokken bij het onderwerp. Dit maakt de 360 film uiterst geschikt voor bijeenkomsten zoals manifestaties en beurzen. Bovendien wekt de 360 kijker de nieuwsgierigheid van hen die de bril nog niet op hebben gehad en genereerd de kijker daarmee weer nieuwe kijkers/bezoekers. De film is overigens ook zonder bril te bekijken met de mobiele telefoon of Ipad via YouTube of Facebook (waarbij u de telefoon in de gewenste kijk richting kunt draaien) Voor u 360 film werken wij nauw samen met Hellental Studios.

 

Prijs vanaf € 5.000,- exclusief BTW

Duur: max 3 minuut

Doorlooptijd productie: 4 weken

Onze dienstverlening

Strategie

Nauwe samenwerking met u is ons uitgangspunt. Wij maken films die de boodschap van uw organisatie overbrengt naar de kijker. We zoeken daarvoor samen met u een effectieve vorm waarbij de doelstellingen centraal staan. We hanteren bij iedere productie een gestructureerd en strak werkproces.

Scenario

Wat een bouwtekening is voor een huis, is een scenario voor een film: het belangrijkste onderdeel van het filmproces. De boodschap die u wenst over te brengen, krijgt concrete vorm in een scenario. Taal en formuleringen sluiten aan bij uw doelgroep en de identiteit van uw organisatie.

Concept

Wij spreken regelmatig met u over ons uitgewerkte voorstel en het scenario. Op basis daarvan maken wij een concept waarin sfeer en vormgeving worden bepaald. Alles wat van tevoren geregeld kan worden, regelen wij. Het is kosten- en tijdbesparend en komt de kwaliteit ten goede.

Productie

Alles is goed geregeld voorafgaand de opnames. Planning, crew, apparatuur en logistiek zijn onze zorg. Het is prettig wanneer een gesprekspartner van uw organisatie bij de opnames aanwezig is. Wanneer de geïnterviewde zoekt naar de juiste terminologie en formulering is dit van grote meerwaarde.

Afwerking

Het scenario vormt de leidraad voor de montage. Uiteraard krijgt u in deze fase twee conceptvertoningen te zien. Nadat de definitieve montage gereed is, wordt de film verder afgewerkt. Denk aan de grafische vormgeving, het inspreken van een definitieve voice over, muziek en kleurnabewerking.

Distributie

U ontvangt de film in diverse gewenste formats. En het materiaal wordt veilig gearchiveerd, zodat het in de toekomst beschikbaar blijft. Tenslotte adviseren wij u graag hoe u de film het beste kunt verspreiden. Wij vinden het belangrijk dat uw film een groot bereik heeft onder uw doelgroep.
U vindt ons vlakbij Artis in Amsterdam
Worldvisuals