Pitchvideo  

Met een pitchvideo of pitchfilm zet u iemand neer! Onze strak gescripte documentaire stijl maakt een mini portret van een persoon in 1 minuut. Wordvisuals focust op de passie en het plezier van medewerkers of eigenaar. Dankzij onze opzet trekt de film de kijker mee in de wereld van de hoofdpersoon en ontstaat zowel een persoonlijk als een correct professioneel beeld. Een beeld dat overtuigd.

De pitchvideo versterkt het vertrouwen van de potentiele klant en is zeer geschikt als aanvulling van uw website tab “over ons” / “wie zijn wij”. Daarnaast is de pitchfilm prima inzetbaar bij de introductie van een nieuwe collega of directeur aan het bedrijf. Kortom de pitchvideo is strak, betaalbaar en genereerd meerwaarde die raakt!

Prijs vanaf € 2.900,- exclusief BTW

Duur: 1 minuut

Doorlooptijd productie: 2 weken

Hieronder een Worldvisuals pitchvideo voorbeeld:

Onze dienstverlening

Strategie

Nauwe samenwerking met u is ons uitgangspunt. Wij maken films die de boodschap van uw organisatie overbrengt naar de kijker. We zoeken daarvoor samen met u een effectieve vorm waarbij de doelstellingen centraal staan. We hanteren bij iedere productie een gestructureerd en strak werkproces.

Scenario

Wat een bouwtekening is voor een huis, is een scenario voor een film: het belangrijkste onderdeel van het filmproces. De boodschap die u wenst over te brengen, krijgt concrete vorm in een scenario. Taal en formuleringen sluiten aan bij uw doelgroep en de identiteit van uw organisatie.

Concept

Wij spreken regelmatig met u over ons uitgewerkte voorstel en het scenario. Op basis daarvan maken wij een concept waarin sfeer en vormgeving worden bepaald. Alles wat van tevoren geregeld kan worden, regelen wij. Het is kosten- en tijdbesparend en komt de kwaliteit ten goede.

Productie

Alles is goed geregeld voorafgaand de opnames. Planning, crew, apparatuur en logistiek zijn onze zorg. Het is prettig wanneer een gesprekspartner van uw organisatie bij de opnames aanwezig is. Wanneer de geïnterviewde zoekt naar de juiste terminologie en formulering is dit van grote meerwaarde.

Afwerking

Het scenario vormt de leidraad voor de montage. Uiteraard krijgt u in deze fase twee conceptvertoningen te zien. Nadat de definitieve montage gereed is, wordt de film verder afgewerkt. Denk aan de grafische vormgeving, het inspreken van een definitieve voice over, muziek en kleurnabewerking.

Distributie

U ontvangt de film in diverse gewenste formats. En het materiaal wordt veilig gearchiveerd, zodat het in de toekomst beschikbaar blijft. Tenslotte adviseren wij u graag hoe u de film het beste kunt verspreiden. Wij vinden het belangrijk dat uw film een groot bereik heeft onder uw doelgroep.
U vindt ons vlakbij Artis in Amsterdam
Worldvisuals